Testimonials

staand werken zittend werkenZitten is het nieuwe roken, lees je steeds vaker. Dat dit geen holle frase is en dat teveel zitten een enorme aanslag is op je lijf, weet ik als geen ander. In 2012 verbrijzelde ik een rugwervel en na een lang revalidatietraject kan ik inmiddels weer prima staan en lopen. Lang zitten is echter een crime. Als freelance tv-maker werk ik op veel verschillende locaties en een sta-bureau eisen (en overal mijn logge ergonomisch verantwoorde stoel mee naartoe slepen) is geen optie. De DynamUp is een uitkomst: klein, handzaam, en doordat ik een dagdeel sta heb ik aanzienlijk minder rugpijn. Heel fijn!

Janine Abbring
tv-presentator/programmamaker

______________________________________

Voor iemand als ik met een intensief administratief en dus zittend beroep is regelmatig gaan staan bij het werk een uitkomst, om te voorkomen dat door lang en verkeerd zitten de nek, rug en benen verzuren.
Daarom gebruik ik sinds enige maanden de DynamUp, een handig hulpmiddel voor iemand die ergonomisch zou moeten, maar hardnekkig verkeerd blijft zitten tijdens het werken.
Ik merk dat mijn hele lichaam er baat bij heeft: minder pijn, minder vermoeidheid, en nog betere concentratie op het werk.

Roland Demmendaal

Crime-analyst at Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
______________________________________
staand werken zittend werken

Toen ik begon met freelancen, miste ik weinig van mijn oude werkgever. Collega’s? Die zocht ik wel ergens anders. Gratis koffie? Ik betaalde liever voor echt lekkere koffie. Maar het in hoogte verstelbare bureau, daar keek ik met weemoed op terug. Een tijdje probeerde ik het met een strijkplank, maar die nam te veel ruimte in beslag. En had eigenlijk niet de goede hoogte. Toen ik op het punt stond om op mijn schreden terug te keren bij mijn oude baas, was daar gelukkig de DynamUp. Handzaam, precies de goede hoogte en fijn strak vormgegeven. Aan het begin van een werkdag staat-ie in de hoek van de kamer — en mij dus niet in de weg — en als ik het zitten zat ben staat-ie zo op m’n bureau. Simpel doch doeltreffend. Hoe de kleine dingen een werkdag net wat aangenamer kunnen maken.
Mark Snijder

Freelance schrijver en redacteur

www.markswoorden.nl

 

______________________________________

Met veel plezier heb ik de afgelopen weken de statafel gebruikt. Ik heb de statafel als zeer handig hulpmiddel ervaren bij het, in mijn geval, thuiswerken. Ik kon voortdurend achter de laptop zitten nu heel makkelijk afwisselen met af en toe staand werken, wat een enorme ontlasting voor mijn rug en schouders bleek.

Op kantoor bleek de tafel echter minder effectief, maar dat ligt meer in het feit dat ik daar alleen over een vaste computer beschik en die er niet op kon plaatsen. Daarnaast werk ik met dikke dossiermappen die ik op de DynamUp niet kwijt kon. Ik miste het werk met de DynamUp wel, want ik merkte direct een verschil in mijn nek en rug door het gebrek aan afwisseling van werkhouding.

Ik kan iedereen die wil afwisselen tussen zittend en staand werken, de DynamUp van harte aanbevelen.

Nathalie Straver
Zelfstandig ondernemer

______________________________________

staand werken zittend werkenNaast dat staan gezonder is dan zitten, geeft af en toe staan achter de computer mij ook een veel actievere werkhouding. Ik merk dat wanneer ik achter de Dynamup werk, ik veel minder ben afgeleid. Ik sta echt ‘in’ mijn werk.
Als ik staand aan het werk ben, hou ik dit ook makkelijk een paar uur vol. Wat ik lastig vind, is mezelf te motiveren om te beginnen met staand te werken. Je bent toch meer gewend om ’s morgens op je stoel te ploffen met een koffietje en langzaam op te starten. Door aan het eind van de dag de Dynamup vast klaar te zetten voor de volgende dag, kan ik ’s morgens veel makkelijker direct in een actieve workflow terechtkomen. Weg met de laffe opstart-modus! Muziekje aan, achter de DynamUp staan en knallen maar!
Melanie Keatley

 

Niet de perfecte oplossing                  Ontworpen en geproduceerd in Nederland

EnglishDutch